Tips van Y-GYM

Comfortzone...

KRUIP EENS UIT JE COMFORTZONE…….voor iedereen die progressie wil zien
Blijf je zelf altijd uitdagen tijdens het sporten. Als je altijd hetzelfde programma volgt met dezelfde oefeningen en dezelfde gewichten in dezelfde volgorde en met dezelfde aantal herhalingen dan gebeurd er niet meer zo heel veel met het lichaam.
Het brein denkt die oefeningen kennen we nu wel…..daar reageren we niet meer op. De sporter gaat vaak met voldoening naar huis want die voelt dat hij deze training nu goed aan kan en voorheen kostte het moeite. Juist……..
Dit is het punt waarop je lichaam vraagt om andere impulsen. Ga op zoek naar andere oefeningen voor dezelfde spiergroepen of ga naar zwaardere gewichten met andere herhalingen. Of doe eens een hele andere volgorde in je training.
Ook tijdens de lessen van Y-GYM, ga niet in je comfortabele zone zitten met de gewichten waarvan je weet daarmee hou ik het wel vol. Ga liever een stapje verder en misschien hou je het dan net niet vol maar heb je wel je lichaam uitgedaagd en je zal zien de volgende keer duurt het weer iets langer totdat je stuk gaat en zo groei je toe naar een sterker persoon.
Ook als je denkt met een opdracht ik kan niet meer…..zet nog even door en je zal zien er zitten er altijd nog wel 2 of 3 extra herhalingen in…..en dat is die progressie die je dan maakt.
Kortom meiden, pak eens wat zwaardere gewichten en trek die knie eens wat hoger op of ga eens wat lager door de knieen. Daag jezelf uit, je moet eens zien waar het je gaat brengen.
Heel veel plezier de komende tijd bij alle lessen van Y-GYM, het voorjaar is in aantocht. Met daarbij een hele uitdagende week in het vooruitzicht. Dus voor durfals, die willen ontsnappen aan die comfortzone……
TIJD VOOR ACTIE!!!!!!!
In de planning voor het voorjaar een hele uitdagende week, voor iedereen van Y-GYM maar ook voor nieuwe mensen met lef. Een uitdagende trainingsweek, met elke dag een training op de vroege ochtend, voor dag en douw. Interesse meld je aan op info@y-gym.nl.

divider4

Overige Tip's


Thuiswerk training

Lees meer >

NIEUWE LES, H.I.I.T. training, no excuse anymore, half uur training!

Lees meer >

Leuk om te lezen, artikel over Detoxen

Lees meer >

Winterseizoen 2017/2018, lesaanbod Y-GYM

Les aanbod Y-GYM:
Maandag 20.00 uur Bodyshape NewStyle
Woensdag

Lees meer >

Nieuw van Y-GYM, extra buitenlessen vanaf 1 mei!

Buitenlessen, Y-GYM! Vanaf 1 mei, gaan we van start met nieuw rooster met nieuwe buitenlessen. Kom in actie en geniet van het buiten zijn. Tot gauw, Helen van der Voort, Y-GYM

Lees meer >

Discipline

Lees meer >

Bikkelweek, 3 april tot en met 9 april. Niet twijfelen, gewoon doen!

INFO@Y-GYM.NL VOOR AANMELDING BIKKELWEEK 3 TOT EN MET 9 APRIL OP IJBURG!

Lees meer >

BIKKELWEEK, 7 NOVEMBER TOT EN MET 13 NOVEMBER

Lees meer >

Actie week Y-GYM, 11 april t/m 17 april

Kortom een week die je als sportliefhebber niet mag missen. Geef je snel op via info@y-gym.nl ovm Bikkel Week.

Lees meer >