Helen van der Voort

Y-GYM meer dan sport

Y-GYM dat ben ik? Ik ben Helen van der Voort en een geboren en getogen Amsterdamse. De laatste jaren woonachtig op IJburg, wat mij ontzettend goed bevalt en waar ik helemaal tot ontplooiing ben gekomen. Van jongs af aan ben ik opgegroeid in een heel sportief gezin. Zowel vader, moeder en zusje waren zeer sportief en ons leven stond altijd in het teken van sporten. Vooral in de honk- en softbalsport.

Aansluitend op mijn actieve loopbaan in het softbal als speelster en als coach ben ik meer in de fitnesswereld terecht gekomen om toch in conditie te blijven. En toen ik eenmaal in de sportschool heel fanatiek bezig was en dat het mijn lust en leven werd, heb ik besloten om hier iets mee te gaan doen. Waarom niet van je hobby je beroep maken en hier heerlijk de hele dag mee bezig kunnen zijn.

Na verschillende opleidingen succesvol afgerond te hebben Fitness allround, Aerobic, Pilates en Personal Trainer ben ik nu al een aantal jaren werkzaam in deze branche.

Op dit moment ben ik werkzaam in de bedrijfsfitness bij High Five Health Promotion voor 4 dagen in de week, bij de bedrijven Shell Amsterdam, KPMG en Meijburg in Amstelveen. Sinds 2010 heb ik op IJburg mijn eigen sportbedrijf Y-GYM opgezet. Y-GYM geeft in de avonduren groepslessen zoals Bodyshape en Pilates en op zondagochtend een Bootcamp. Verder, kunnen er op afspraak, Personal trainingen en Small Group trainingen bij mij geboekt worden. Deze zullen op verschillende locaties op IJburg plaatsvinden.